
معاون امور مجلس رئیس جمهور نامگذاری و انتخاب شعار سال را مختص امسال نبوده و از سال 78 آغاز شده است، تصریح کرد: از سال 88 به بعد اسامی معطوف به مسائل اقتصادی بوده و در هفت سال اخیر ، تولید کلمه کلیدی کاملا مشهود است بر این اساس اولویت مسئولان و افکار عمومی باید بر شعار سال متمرکز شود و برای تحقق آن تلاش کنند.
به گزارش خبر دیلی، سید محمد حسینی شامگاه چهارشنبه در نشست مجازی با اصحاب رسانه و خبرنگاران سراسر کشور که به همت قرارگاه جهاد تباین بسیج رسانه بسیج رسانه به صورت آنلاین برگزار شد، با موضوع الزامات تحقق شعار سال مشکلات پنهان و پنهان کشور، منطقه و جهان را می شناسند، با نقاط قوت و ضعف آشنا هستند و درد و راه علاج آن را می شناسند. آنها سال را با بهترین نام نامگذاری می کنند.
وی با اشاره به شعار «کنترل تورم – رشد تولید» خاطرنشان کرد: این دو مولفه بر یکدیگر تأثیر می گذارند و به نوعی برای یکدیگر ضروری هستند.
حسینی با بیان اینکه البته برخی می گویند این دو با هم تضاد دارند و با پارادوکس مواجه هستیم، گفت: بر اساس اعتقاد آنها اگر تورم را کنترل کنیم، رشد تولید معنا پیدا نمی کند و رکورد بر اقتصاد کشور حاکم می شود. محیط اطراف کشور
وی با رد سخنان مخالفان این شعار گفت: هنر مدیران و حرکت باید در جهت حرکت این دو مولفه در کنار هم باشد.
معاون امور مجلس با اشاره به موضوع تورم گفت: با وجود اینکه در سال گذشته دستاوردهای چشمگیر و متعددی داشتیم و پروژه های عظیمی به بهره برداری رسید و کارهای بزرگی در حوزه های مختلف انجام شد، اما به دلیل مشکلات معیشتی مردم عادی، اینها نتایج و دستاوردها آنها به خوبی درک نکردند.
وی ادامه داد: بسیاری از این کارها و اقدامات کلان دولت تحت الشعاع مشکلات معیشتی مردم قرار گرفت و به خوبی به آن پرداخته نشد.
حسینی تصریح کرد: معضل تورم یک شبه به وجود نیامد و سابقه طولانی دارد و قبل از انقلاب اسلامی بیماری مزمن و دیرینه ای محسوب می شد.
درمان تورم زمان می برد
وی با بیان اینکه درمان تورم زمان بر است، خاطرنشان کرد: باید در این راستا اقداماتی انجام شود که نتایج کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت داشته باشد زیرا بیشترین بار و فشار بر دوش اقشار ضعیف و دهک های پایین است. از جامعه
نائب رئیس مجلس ریاست جمهوری ادامه داد: به همین دلیل مسئولان باید برای رفع تورم تلاش بیشتری کنند به ویژه اینکه رهبری نیز بر این موضوع تاکید دارند.
وی گفت: در کنار سیاست های اقتصادی، اجتماعی، سیاست خارجی و … نیز باید فرهنگ سازی و گفت و گوی مناسبی صورت گیرد.
حسینی با بیان اینکه اصحاب رسانه وظیفه بزرگی در رد این موضوع دارند، تصریح کرد: باید بر تبیین مدنظر رهبری در این زمینه جهاد کرد و از مسئولان و مردم خواست از بومی حمایت شود. تولید و جایگاه و نیز شأن کار فرهنگی باید انجام شود.
وی با بیان اینکه در جنگ اقتصادی هستیم، تصریح کرد: دشمن جنگ ترکیبی را به ملت ایران تحمیل کرده که یکی از ابزارهای آن رسانه ها هستند و بخشی از التهابات بازار ارز که در اواخر سال گذشته رخ داد. سال جنگ روانی رسانه های متخاصم بود.
معاون پارلمانی ریاست جمهوری گفت: رسانه ها برای مقابله با ترفندهای رسانه های دشمن باید در کنار مردم و مسئولان باشند.
وی خاطرنشان کرد: اگر بحث دانش محوری در سال گذشته مورد تاکید قرار گرفت و امسال باید بر این موضوع تاکید ویژه و حمایت شود، مقام معظم رهبری نیز بر بحث کمی و کیفی این موضوع تاکید کردند.
حسینی با بیان اینکه تحقق شعار سال برای مردم و کارکنان لازم است که انگیزه لازم را داشته باشند، گفت: باید این باور را داشته باشند که مهار تورم و رشد تولید از موضوعات بسیار مهم و اولویت کشور محسوب می شود.
وی با بیان اینکه دولت سیزدهم ولایی و انقلابی است و اجرای شعار سال را به صورت ویژه مدنظر دارد، گفت: رئیس جمهور نیز در جلسه ای با حضور 4 هزار نفر از مدیران کشور بر این موضوع تاکید کردند.
نماینده مجلس ریاست جمهوری گفت: در دولت سیزدهم انگیزه و اراده برای تحقق شعار سال وجود دارد و باید از فکر، علم و دانش کافی استفاده کرد تا بتوانیم تورم را مهار کنیم.
وی تصریح کرد: مسائل اقتصادی دارای پیچیدگی ها و مشکلات مختلفی است به ویژه اینکه امروز در جنگ اقتصادی قرار داریم، یعنی هر اقدامی از سوی ما انجام شود، دشمن نیز در صدد خنثی کردن آن خواهد بود، بنابراین اقتصاددانان باید وارد میدان شوند و مدیران باید اقدام کنند. نظرات نخبگان را در نظر بگیرید.
حسینی خاطرنشان کرد: مسئولان باید نسبت به اسناد، مصوبات و قوانین بالاتر در این حوزه آگاهی و احترام کامل داشته باشند و هدفمند عمل کنند.
وی با بیان اینکه علاوه بر میل و علم، مسئله توانستن نیز از اهمیت بالایی برخوردار است، گفت: برخی مدام آیات ناامیدی می خوانند، اما باید به «ما می توانیم» ایمان داشته باشیم و بدانیم که علاوه بر کارهای بزرگی که تاکنون در زمینه های مختلف علمی، نظامی انجام شده است و فضایی ایجاد شده است که قطعاً می توانیم در عرصه اقتصاد موفقیت هایی داشته باشیم.
نائب رئیس مجلس گفت: معتقدیم دولت، مجلس و متولیان نظام شعار نظام را جدی گرفته و بدون تدابیر رسمی و فرمولی وارد عرصه می شوند.
رسانه ها باید دستاوردهای مهار تورم و رشد تولید را به درستی تبیین کنند
وی تصریح کرد: اگر رسانه ها دستاوردهای محدودسازی تورم و رشد تولید را به درستی تبیین کنند، افکار عمومی در این زمینه حمایت و همکاری کامل خواهند کرد.
حسینی تصریح کرد: باید با تولید جایگاه و اقتدار کشور و نظام اسلامی را بالا ببریم و اینکه مقام معظم رهبری همواره بر تولید تاکید دارند و این مایه افتخار کشور و ملت خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: بازار بزرگی در کشور داریم، بازار 600 هزار نفری در کشورهای همسایه و بازار بزرگ تری در دنیا مانند کشورهای آفریقایی داریم، بنابراین قطعاً محصولات تولیدکنندگان داخلی در دست آنها نخواهد ماند.
معاون امور مجلس رئیس جمهور گفت: امروز تعاملات بسیار خوبی با همسایگان و سایر کشورها وجود دارد و آنها نیز تمایل دارند از محصولات کشاورزی و دانش بنیان و سایر محصولات ما استفاده کنند که این امر موجب افزایش درآمد ارزی کشور می شود. .
وی بیان کرد: در کنار جلوگیری از واردات غیرقانونی باید جلوی قاچاق را نیز بگیریم زیرا ضربه بزرگی به تولید داخلی وارد می کند.
حسینی تصریح کرد: سال گذشته یک میلیون شغل واقعی ایجاد شد اما با توجه به بالا بودن بیکاری باید اقدامات بیشتری انجام شود که یکی از مهمترین آنها رشد تولید داخلی است.
وی تصریح کرد: برخی می گویند تورم قابل کنترل نیست اما رشد تولید کند است که در پاسخ به آنها باید گفت که ظرفیت های زیادی در کشور مانند انرژی وجود دارد و به دلیل ارزان بودن انرژی می توانیم بیشتر تولید کند.
نایب رئیس در امور مجلس خاطرنشان کرد: همچنین ظرفیت معدنی بالایی در کشور وجود دارد که باید از آن برای افزایش تولید استفاده کنیم.