
استاندار همدان با بیان اینکه صنایع در کلانشهرهای کشور بیش از حد ضخیم شده است، گفت: تداوم تکثیر و افزایش مجتمع های صنعتی در کلانشهرها معایب زیادی دارد، بنابراین افزودن به این واحدها بر مشکلات کارگری و خالی شدن شهرهای کوچک می افزاید.
به گزارش خبر روز، علیرضا قاسمی فرزاد روز شنبه 23 آبان در دیدار فعالان اقتصادی استان همدان با وزیر صنعت، معدن و تجارت که در استان همدان برگزار شد، اظهار داشت: با توجه به اینکه با آن مواجه هستیم. کمبود و بحران آب در کشور نیازمند واحدهایی هستیم که باید صنایع تبدیلی و صنعتی در استان همدان ایجاد شود تا از مهاجرت استان جلوگیری شود و با ساماندهی وضعیت کاهش مصرف آب را پیگیری کنیم.
وی با بیان اینکه 90 واحد راکد در استان همدان فعال شده است، تصریح کرد: مجموعه پارک علم و فناوری و بنیاد نخگان از ظرفیت های خوبی در استان برای تقویت بخش صنعت هستند و کارگروه اقتصاد دانش بنیان استان در تلاش است تا ایجاد کند. ارتباط نزدیک با بخش تولید
قاسمی فرزاد با اشاره به اینکه در بحث تامین مالی مشکلاتی در سیستم بانکی وجود دارد، خاطرنشان کرد: گاهی اوقات وظایف محوله به بانک ها به درستی انجام نمی شود. بنا داریم هر سه ماه یکبار فعالیت بانک ها را بر اساس تکلیفشان بررسی کنیم.
استاندار همدان با اشاره به کمبود جدی زیرساخت ها در نواحی و شهرهای صنعتی گفت: خوشبختانه در سفر ریاست جمهوری نزدیک به 400 میلیارد تومان برای زیرساخت های بخشداری از جمله برق و تصفیه فاضلاب محلات و شهرها اختصاص یافت. .
وی با بیان اینکه موضوع عدم فروش ظروف چینی و بهداشتی از واحدهای تولیدی لالجین را به دلیل از دست دادن بازار و گرانی سوخت پیگیری کرده ایم. هدایت سرمایه گذاران به این منطقه و خروج این منطقه از رکود است.
استاندار همدان با اشاره به تکلیف واگذاری املاک صنعتی استان خاطرنشان کرد: این موضوع توسط مدیرعامل شرکت اموال پیگیری می شود که نیازمند حمایت ویژه وزارتخانه است.
وی با بیان اینکه در بحث تامین مالی 10 واحد بزرگ صنعتی و معدنی به ویژه در تکمیل زنجیره سنگ معدنی نیازمند حمایت وزیر هستم، گفت: جایزه معدن سنگ آهن اسدآباد که مسکوت مانده است باید داده شود. شش سال.”
قاسمی فرزاد درباره حقوق دولتی 15 درصدی گفت: تاکنون مبلغی به خزانه استان واریز نشده است. در خصوص یک درصد مذکور در قانون دستورالعملی صادر و نحوه اخذ آن به استان ها ابلاغ شود.