منو سایت

  • خانه
  • اخبار جهان
  • حذف 4200 گوجه فرنگی برای افزایش تولید دام و طیور مورد نیاز است

حذف 4200 گوجه فرنگی برای افزایش تولید دام و طیور مورد نیاز است

 تاریخ انتشار :
/
  اخبار جهان
حذف 4200 گوجه فرنگی برای افزایش تولید دام و طیور مورد نیاز است

مدیرعامل اتحادیه سراسری طیور گوشتی گفت: حذف 4200 گوجه فرنگی برای ادامه روند تولید دام و طیور کشور اجتناب ناپذیر است اما پیش بینی می شود اصلاح یارانه ها برای حمایت از تولیدکنندگان و مصرف کنندگان تدریجی باشد. .

به گزارش اخبار روز، حبیب اسداله نژاد افزود: علیرغم تلاش های دولت برای توزیع یارانه بین تولیدکنندگان و مصرف کنندگان، این اقدام بی نتیجه ماند، زیرا تولیدکنندگان تنها 45 درصد سهم خود را با نرخ ارز 4200 تن دریافت می کنند و مابقی را تامین می کنند. بازار آزاد.”

وی افزود: در صورت اصلاح ارز، اگر بتوانیم 1.5 درصد نرخ تبدیل خوراک را کاهش دهیم و کیفیت خوراک را افزایش دهیم، سالانه بیش از 7 هزار میلیارد تن صرفه جویی ارزی در کشور ایجاد می شود.

توزیع کارت اعتباری محصولات لبنی و پروتئینی پس از تعدیل ارز ترجیحی

مدیرعامل اتحادیه سراسری پرورش دهندگان مرغ گوشتی گفت: البته دولت برای حمایت از تولیدکنندگان و مصرف کنندگان در حذف ارز ترجیحی باید علاوه بر یارانه نقدی، کارت اعتباری برای خرید کالاهای اساسی نیز ارائه کند.

اسداله نژاد افزود: کارت اعتباری ویژه خرید لبنیات و محصولات پروتئینی در دوره اصلاح ارز ترجیحی تهیه شد.

جایگزینی ارز نیمایی با ارز ترجیحی باعث ایجاد رانت می شود

رضا سواری، نایب رئیس انجمن خوراک طیور، گفت: اتفاقی که پیش از این به دلیل ارزآوری رخ داده بود، گفت: باز هم این اتفاق خواهد افتاد.

وی اجرای اصلاح یارانه ارزی دولتی را به نفع تولیدکنندگان بررسی کرد و افزود: در صورت حذف ارز ممتاز تولیدکنندگان توان رقابت خواهند داشت و این گونه افراد از یارانه دولتی بهره مند نمی شوند.

70 درصد ظرفیت علوفه کشور خالی است

نایب رئیس انجمن خوراک طیور گفت: در حال حاضر 751 کارخانه تولید خوراک دام، طیور و آبزیان با ظرفیت اسمی بالای 22 میلیون تن در کشور وجود دارد که تنها 8.5 میلیون تن تولید دارند. که نشان می دهد 70 درصد ظرفیت خالی است اینها کارخانه هستند.

وی ادامه داد: اگر مواد اولیه دام با ارز آزاد وارد کشور شود، نه تنها کارخانجات با ظرفیت کامل کار می کنند، بلکه کیفیت خوراک دام افزایش می یابد.

رتبه بندی کارخانه های حیوانات و پرندگان

«عبدالعلی طهماسبی» رئیس انجمن یکپارچه گوشت و طیور کشور گفت: برای تولید محصول سالم، رتبه‌بندی تمامی زنجیره‌های تولید اعم از کارخانه‌های خوراک دام و همچنین تولیدکنندگان، مرغداران و کشتارگاه‌ها ضروری است.

وی با بیان اینکه همه باید جایگاه خود را در چرخه تولید کشور بدانند، افزود: علاوه بر این باید استانداردهای تولید برای ارتقای کیفیت محصول مشخص شود.

طهماسبی با اشاره به اینکه اعتمادسازی و شفافیت در بخش تولید ضروری است، گفت: کشور ظرفیت تولید 3.5 میلیون تن مرغ را دارد و باید با برنامه ریزی دقیق از بازار 400 میلیونی همسایگان استفاده کنیم.

رئیس انجمن ادغام گوشت و طیور کشور نیز صادرات را لازمه کشور دانست و گفت: در آن زمان که کشور صادرکننده مرغ بود حتی از برزیل هم تقاضا داشتیم اما ناگهان در شهریور ماه از صادرکننده به واردکننده تبدیل شدیم. بررسی شود.

ارز رسمی را هدف قرار دهید. رقابت سالم بین تولیدکنندگان ایجاد می کند

افشین صدردادرس، مدیر عامل اتحادیه سراسری تولیدکنندگان حیوانات سبک گفت: حذف ارز ترجیحی باعث ایجاد رقابت سالم بین تولیدکنندگان می شود.

وی با بیان اینکه در زمان توزیع ارز دولتی، کارخانه‌های خوراک دام و دام‌های سبک از مزایای آن برخوردار نبودند، گفت: تولیدکنندگان در فضایی آزاد و رقابتی سهم خود را دریافت و تولید می‌کنند.

صدرداران از دامداری ها و مرغداری ها خواستند تا با تشدید کنترل های کیفی و بهداشتی و مکانیزه کردن محصولات، محصولات از دست رفته تولیدکنندگان را احیا کنند.

ششمین همایش بین المللی و نمایشگاه همراه دام، پرندگان و خوراک آبزیان از امروز تا 23 دی ماه به مدت سه روز در پارک گفتگو دایر است و علاقه مندان می توانند از ساعت 10 صبح تا 18 از این نمایشگاه دیدن کنند.

در حال حاضر 756 کارخانه دام، طیور، آبزی پروری و خوراک غلیظ در کشور وجود دارد.