منو سایت

رشد تعاونی ها راه نجات اقتصاد کشور

 تاریخ انتشار :
/
  اخبار جهان
رشد تعاونی ها راه نجات اقتصاد کشور

فرماندار بهار اعلام کرد: گسترش تعاونی ها راه نجات اقتصاد کشور است.

به گزارش اخبار روز، روح اله نباتی در دومین همایش سرمایه گذاری شهرستان بهار با اشاره به پتانسیل و موقعیت استراتژیک شهرستان اظهار داشت: شهرستان بهار دارای ظرفیت های بالقوه ای در زمینه کشاورزی، صنعت، گردشگری و صنایع دستی است و بخش زیادی از نیازهای داخلی و بخشی از آن. محصولات به کشورهای دیگر صادر می شود و ارز خوبی کسب می کند.

وی افزود: تولید محصولات کشاورزی، صنایع دستی و هنری، صنایع تولیدی، تریلرسازی و حمل و نقل و گردشگری از جمله ظرفیت های شهرستان بهار است که به موازات آن رو به رشد است.

فرماندار شهرستان بهار راه نجات اقتصاد کشور را توجه به اقتصاد تعاونی و گسترش تعاونی ها دانست و گفت: توجه به تعاونی ها مفید خواهد بود و سرمایه گذاران موظفند سرمایه های خود را به سمت تولید و مطابق با قوانین و مقررات هدایت کنند. حمایت از تسهیل امور و ایجاد زیرساخت ها در دستور کار آنهاست و با تمام توان از سرمایه گذاران حمایت می کنیم.

نباتی تصریح کرد: شهرستان بهار از نظر صنعتی بسیار پیشرفته است اما با تکیه بر صنعت نانو می توانیم جلو برویم و باید تفکر خود را تغییر دهیم و فقط با کار کشاورزی موفق نخواهیم شد و باید به سمت فرآوری و فرآوری حرکت کنیم. گسترش صنایع تبدیلی برای دستیابی به ارزش افزوده بیشتر.

وی افزود: ایجاد شرکت هایی در زمینه برندسازی، تجاری سازی، صادرات، بازاریابی و ارتباط با کشورها، حمل و نقل بین المللی در شهرستان بهار ضروری است چرا که با راه اندازی این شرکت ها هزاران فرصت شغلی و سرمایه گذاری ایجاد می شود. .

فرماندار بهار از صاحبان صنایع و سرمایه گذاران بهار خواست نسبت به افتتاح حساب جاری و پرونده مالیاتی در این شهرستان اقدام کنند.

نباتی گفت: صاحبان صنایع در صورت انجام وظایف اجتماعی خود از قبیل ساخت درمانگاه، کتابخانه، پل، جاده، چمن و سالن های ورزشی می توانند از معافیت مالیاتی بهره مند شوند.

در ادامه مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان گفت: تکمیل زنجیره تولید یکی از گام های مهم توسعه اقتصادی و موفقیت در هر کشوری است و با توجه به پتانسیل و نیروی انسانی خوب کشور می توان تکمیل کرد. زنجیره تولید

یوسف شعبانی طرح محوری را یکی از راه های توسعه متوازن اقتصادی دانست و گفت: با برنامه ریزی ها و برنامه ریزی های مبتنی بر ظرفیت قطعاً موفقیت حاصل می شود و با کار پراکنده و اقدامات منزوی، فعالیت های اقتصادی بهتر باقی می ماند.

وی افزود: تدوین و اجرای برنامه عملیاتی منسجم و بومی در استان و پایبندی به برنامه بلندمدت موجب توسعه اقتصادی می شود.

مدیرکل تعاون کار و کمک اجتماعی خاطرنشان کرد: تکمیل زنجیره تولید در حوزه خدمات با محوریت لجین، کشاورزی با محوریت بهار و صنعت با محوریت شهرهای صنعتی و صالح آباد در حوزه اقتصادی کشور موثر خواهد بود. شهر

شعبانی ادامه داد: تشکل ها در تکمیل زنجیره فعالیت اقتصادی بسیار موثر هستند و می توانند موفق باشند و توسعه عادلانه و مشترک داشته باشند و نهادهای حمایتی مانند بنیاد برکت و صندوق های بازنشستگی می توانند در توسعه اقتصادی تاثیرگذار باشند.

وی تصریح کرد: در استان های موفق، مردم به عنوان پیشران و پیشرو، ساماندهی امور را بر عهده گرفته اند و کارآفرینان صاحب ایده و سرمایه گذاران با پشتوانه در کنار هم فعالیت های اقتصادی را پیش می برند.

مدیر کل تعاون کار و اجتماعی با تاکید بر ایمنی سرمایه گذاران گفت: همه ما تعهداتی داریم که به سرمایه گذاری و ایجاد زیرساخت ها برای حضور سرمایه گذاران در منطقه کمک کنیم.

شعبانی با تاکید بر تسهیل فعالیت های اقتصادی گفت: تجمیع سرمایه ها به حل مشکلات کمک می کند.