منو سایت

  • خانه
  • اخبار جهان
  • شرکت در جنگ اوکراین را قاطعانه رد می کنیم/ اشتباه می کنید که جمهوری اسلامی را به زانو در می آورید.

شرکت در جنگ اوکراین را قاطعانه رد می کنیم/ اشتباه می کنید که جمهوری اسلامی را به زانو در می آورید.

 تاریخ انتشار :
/
  اخبار جهان

سخنرانی رهبر انقلاب اسلامی به مناسبت فرا رسیدن سال نو در حرم امام رضا (ع) آغاز شد.

به گزارش اخبار روز، این مراسم از ساعت 15 امروز (سه شنبه – 1 فروردین) با حضور زائران و اهالی بارگاه رضوی آغاز شد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در طول سه سال گذشته در ایام نوروز برای رعایت توصیه‌های بهداشتی برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا به مشهد سفر نکرده‌اند و سخنرانی نوروزی در تاریخ 10 فروردین 1398 ساعت 1401 به صورت زنده و تلویزیونی برگزار شد.

گزیده ای از بیانات رهبری انقلاب اسلامی در سخنرانی سال نو در حرم امام رضا (ع) را در زیر می خوانید:

– ما از خدا تغییر می خواهیم، ​​اما خودمان باید تلاش کنیم. این تلاش ماست که باعث می شود خداوند لطف خود را به ما نشان دهد و آن آرزو را برآورده کند.

– سؤالات اساسی باید در برابر افکار عمومی مطرح شود. افکار عمومی با نیازهای اساسی آشنا می شوند. اندیشه ها فعال می شود و جوانان متفکر در موضوعات مهمی که مطرح می شود فعال می شوند.

– – برای تحقق آرزوهای بزرگ باید در افکار عمومی مردم مطرح شود.

– باید توضیح دهیم که منظورمان از دگرگونی چیست. استحاله یعنی دگرگونی، دشمنان نظام اسلامی هم می گویند استحاله، اما آن چیزی که آنها می خواهند دقیقا برعکس آن چیزی است که ما می خواهیم.

– دشمنان تحولی را که پیشنهاد می کنند و برخی در داخل می گویند تغییر هویت جمهوری اسلامی است. آنها مخالف هویت جمهوری اسلامی هستند و اگر می گویند تغییر و انقلاب، یعنی هویت جمهوری اسلامی تغییر می کند.

– هدف دشمنان از بین بردن هر چیزی است که انسان را به یاد اسلام ناب محمدی و انقلاب می اندازد. هدفشان این است که حکومت دموکراتیک را به حکومت استکباری تبدیل کنند، یا یک نفر مطیع آنها سر کار بیاید، یا دموکراسی غربی که دموکراسی دروغ و فریب است سر کار بیاید و تحت فرمان آنها باشد.

– کسانی که مثلاً از تغییر قانون اساسی حرف می زنند، همان بیگانگان را می گویند، گاهی این خودی ها از روی غفلت و غفلت می گویند و گاهی با انگیزه های دیگر تکرار می کنند.

– آنچه من به عنوان تحول ارائه می کنم با این تحول کاملاً متفاوت است و جایگزینی قطعات و نقاط معیوب هم در نظام و هم در جامعه است.

– باید نقاط ضعف را برطرف کنیم و با اراده قوی به نقاط قوت تبدیل کنیم. این کار نیاز به خودباوری ملی دارد، اگر ملتی به توانایی های خود اطمینان داشته باشد قادر به اقدام تحول آفرین است.

– ملت ما خودباور، مستقل و شجاع است و در عرصه های مختلف به خود و توانایی های خود اعتماد دارد.

– برای تحول نیازمند خودباوری و هوشیاری ملی هستیم وگرنه ممکن است به نقاط قوت خود ضربه بزنیم.

– عده ای دلسوز و دلسوز نظام اسلامی و انقلاب هستند، اما گاهی برای یک حرکت خوب و اصلاحی نادیده گرفته و سهل انگاری می کنند و نقاط قوت و خوب را می زنند.

– اگر بخواهیم به نقاط قوت ضربه نزنیم باید اعتراف کنیم، انتظار دارم خیلی از جوان های خوب بنشینند و فکر کنند. یکی از مهمترین نقاط قوت ملت ایران و نظام اسلامی ما این است که ساختار داخلی آن قوی و مستحکم است.

– استحکام درونی پایه‌های نظام اسلامی و ملت ایران مرهون ایمان است. حتی کسانی که به نظر می رسد به برخی از احکام اسلامی پایبند نیستند، در قلبشان ایمان قوی دارند. اولین نشانه قدرت این است که ملت ما بر زنجیره ای از جنگ های متوالی چندین دهه غلبه کرده است.

– نمونه بارز آن شورش های اخیر است که همه [دشمنان] وارد آن شدند و رئيس جمهور آمريكا صريحاً از آن حمايت كردند و رؤساي برخي كشورهاي اروپايي و دولتهايشان صريحاً از اين آشوبگران – كه درصد خيلي خيلي كمي از ملت ايران بودند – حمايت كردند.

– هدف قیام ها تضعیف جمهوری اسلامی بود، اما آنچه اتفاق افتاد برعکس هدف آنها بود و نشان داد که جمهوری اسلامی قوی است نه ضعیف و این توطئه شکست خورد.

– 22 بهمن 1401 از همه 22 بهمن سال های اخیر پرشورتر و شلوغ تر بود.

– یکی دیگر از نشانه های قوت، پیشرفت عظیم ملت ایران است که دشمنان به شدت از آن ناراضی هستند، اما همینطور است.

بی‌سابقه‌ترین فشار اقتصادی را به ایران وارد می‌کنند، اما در عین حال در حوزه علم و فناوری پیشرفت کرده‌ایم و در برخی زمینه‌ها در رتبه‌های اول (در بین سه، پنج یا ده کشور برتر) قرار گرفته‌ایم. ) در جهان.

– در حوزه دفاعی (که دشمنان هم برای داشتن سلاح علیه ایران تشخیص می دهند)، فضایی و بیوتکنولوژی پیشرفت جدی داشته ایم، در زیرساخت های کشور هم همین مسیر را طی کردیم.

– غربی ها (آمریکا و اروپایی ها) ایران را برای انزوا و قطع رابطه با ایران تحت فشار قرار دادند، اما اتفاقی که افتاد به نتیجه معکوس منجر شد. بله، روابط ما با اروپا ضعیف شده است، اما روابط ما با بخش مهمی از کشورهای آسیایی 100 درصد افزایش یافته و این مسیر ادامه خواهد داشت.

– ما منزوی نیستیم، ظهور کرده ایم و ارتباط قوی با آفریقا و آمریکای لاتین یکی از برنامه های ما است و آن را دنبال می کنیم.

– ما از اروپایی ها عصبانی نیستیم و حاضریم با هر کشور اروپایی که کورکورانه از سیاست آمریکا پیروی نمی کند رابطه داشته باشیم.

– ما نقاط قوت زیادی داریم و مسئولان بیش از گذشته به توان داخلی متکی بودند.

– نظام ما جمهوری اسلامی است. نه جمهوریت ضربه بخورد و نه اسلامی

– باید به نقاط قوت تکیه کرد و آنها را افزایش، تأکید و گسترش داد، اما نقاط ضعفی هم دارد; اگر 4 تا 5 نقطه ضعف مهم در کشور داریم، رأس همه آنها بحث اقتصاد کشور است که صراحتاً یکی از نقاط ضعف ماست و بسیاری از آنها میراث گذشته (برخی از قبل از انقلاب و … برخی بعد از انقلاب).

– بخش های مهم اقتصاد باید در دست مردم باشد و بنگاه های دولتی و شبه دولتی – که به آنها زشت می گویند – با بنگاه های خصوصی رقابت نکنند.

– دولت باید مالکیت را کاهش دهد و نظارت را افزایش دهد و مراقب باشد و این یکی از مهم ترین ایرادات اقتصاد ما (شاید بزرگترین) است که دولت ها یا تصمیمی برای ارائه آن نداشته اند یا به گونه ای انجام شده است که به نفع مردم نیست دولت باید با مراقبت و نظارت لازم مدیریت اقتصاد را به مردم بسپارد.

یکی دیگر از نقاط ضعف بزرگ اقتصاد ما صادرات نفت خام است. باید بند ناف اقتصاد را از صادرات نفت خام قطع کنیم که خوشبختانه این صادرات به سمت صادرات غیرنفتی می رود.

یکی دیگر از نقاط ضعف اقتصاد ما وابستگی به دلار است. ما هم باید به این سمت برویم تا بسته به دلار متوقف شود.

– یکی از مهم ترین مسائلی که برای بهبود اقتصاد کشور به آن نیاز داریم، رشد مستمر و سریع است. ما به رشد اقتصادی مستمر و سریع نیاز داریم.

– یکی از مشکلات مهمی که داریم این است که به راه های مشارکت مردم فکر نکرده ایم. توصیه می کنم راه های مشارکت مردمی در حوزه اقتصادی را مشخص کنند.

– یکی از مشکلات اقتصاد ما نبود تجارت خارجی است. ما می توانیم تجارت خارجی را افزایش و تشویق کنیم. روش های تجارت خارجی ما گاهی نادرست است و باید اصلاح شود

حوزه دیگری که نیاز به اصلاح دارد و باید مورد توجه مجلس قرار گیرد، توجه به اصل قانون است. قانون گذاری باید به شیوه ای جامع تر و مدبرانه تر از امروز انجام شود.

– دشمنان جمهوری اسلامی درست برعکس این حرکت تحول آفرین تلاش می کنند و انجام می دهند و هدفشان ضربه زدن به نقاط قوت است و ما باید این موارد را با مردم در میان بگذاریم تا آنها بدانند.

امروز دشمن در جنگ ترکیبی حمله نظامی نمی کند بلکه راه های دیگری دارد. وقتی مردم موقعیت را می شناسند، مهم نیست که چه اتفاقی می افتد، آن را به وضوح می بینند.

– در جنگ ترکیبی حمله نظامی نیست، بلکه حمله به ارزش ها و اعتقادات دینی و سیاسی است که هدف آن خاموش کردن امیدها، خاموش کردن شعله امید در دل جوانان ماست.

– دشمنان می خواهند در کشور دوقطبی و اختلاف ایجاد کنند، ایمان مردم را تضعیف کنند و اگر حتی بتوانند جنگ داخلی در کشور ایجاد کنند، البته تیرشان به سنگ خورده است.

– دشمنان به رسانه های رسمی بی اعتمادی ایجاد می کنند، می گویند صدا و سیما گوش نکنید، درست نیست، پیام های رسمی را گوش نکنید، حرف های رهبری را گوش نکنید، تکرار کنید! آیا این حرف ها تکرار می شود؟

– سال هاست می گویند می خواهند جمهوری اسلامی را به زانو در بیاورند، اما من می گویم شما اشتباه می کنید و این تکرار نیست، این پافشاری است.

– به خواست خدا در آینده ملت ایران به دشمنان خود سیلی خواهد زد، ملت ایران قوی و توانا در اصلاح اشتباهات و تحول خود است و پشتیبان جبهه مقاومت است.

– ما به صراحت بیان می کنیم ما قاطعانه شرکت در جنگ اوکراین را رد می کنیم. آنها به دروغ ادعا کردند که ایران در جنگ اوکراین نقش داشته است، اصلا اینطور نیست و آمریکا مقدمات این جنگ را مهیا کرد و باز هم سود این جنگ از کارخانه های اسلحه سازی آمریکا گرفته می شود و به همین دلیل مانع از پایان جنگ می شوند. جنگ در اوکراین

– ما نسبت به محصولات بومی تعصب نداریم، تعصبات در خیلی موارد خوب نیست، اما اینجا خوب است، باید مغرضانه باشیم. گاهی اوقات کیفیت مواد داخلی کمتر از بیرونی نیست و حتی بالاتر است. چرا به کارگر ایرانی که لباس ایرانی می سازد کمک نمی کنیم؟ وقتی از او حمایت نکنیم، آن کارگر بیکار می شود.

– گاهی بخشش لازم است، اما ما نمی بخشیم. ممکن است دو نفر در یک موضوع سیاسی با هم اختلاف داشته باشند، مثلا چرا گلوی همدیگر بروند و در جامعه دوقطبی ایجاد کنند؟ جاهایی برای عبور وجود دارد.

-دشمن سعی دارد جوانان ما را ناامید کند اما باید امید ایجاد کنیم و همه موظف هستند. این خودفریبی و پوشاندن نقاط ضعف نیست، باید نقاط ضعف را ذکر کرد، بلکه باید به آینده امیدوار بود.

– وضعیت امروز ما – الحمدلله – وضعیت خوبی است، دقیقاً برعکس وضعیت امروز ما در منطقه دولت آمریکاست. ما می دانیم که در منطقه چه می کنیم، اما آمریکا سردرگم است که در منطقه بماند یا آن را ترک کند.