منو سایت

ضرغامی: بخش صنایع دستی از پیمانکاری ارزی معاف شد

 تاریخ انتشار :
/
  اخبار جهان

وزير ميراث فرهنگي، گردشگري و صنايع دستي گفت: در لايحه احكام قانوني كه در دولت تصويب شده و مجلس نيز شروع به بررسي آن مي كند، بخش صنايع دستي از پرداخت هرگونه عوارض، انواع هزينه هاي قانوني و قراردادهاي ارزي معاف مي شود. ابزارهای سیاست کنترل).ارز) منتشر شود.

به گزارش خبر روز، «سید عزت الله ضرغامی» روز پنجشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان ملایر با تاکید بر اینکه دولت را متقاعد کرده ایم که صنایع دستی از پرداخت هرگونه عوارض و پیمانکاران فرعی معاف شوند، افزود. وی ادامه داد: مطمئن هستیم این لایحه به تصویب شورای اسلامی می رسد تا در رونق صادرات و تولید صنایع دستی موثر باشد.

وی با بیان اینکه 299 رشته صنایع دستی شناسایی شده تزئینی بوده است، ادامه داد: این نوع صنایع در زندگی مردم و دنیای امروز وجود ندارد و این یکی از مشکلات فعلی صنعتگران است.

ضرغامی با تاکید بر اینکه امروزه برخی از عرصه های صنایع دستی به فراموشی سپرده شده است، گفت: در این راستا یکی از کارها و اقدامات وزارت میراث فرهنگی احیای این مناطق است و تاکنون 20 حوزه در کشور احیا شده است.

ضرغامی ثبت جهانی هنر صنعت مبل منبت را اقدامی شایسته برای احیا و توسعه این هنر می داند و می افزاید: قسمت خاصی از هنر منبت بر روی مبل انجام می شود که نشان از کاربردی بودن این اثر هنری دارد.

و ادامه داد: هنر منبت هم زیبایی هنر را نشان می دهد و هم مبلمانی که به عنوان یکی از نیازهای طبیعی مردم دنیا و کشور ایجاد می شود و دایره تولید، فروش و مصرف را نیز می توان دید. در این کار.

وزیر میراث، گردشگری و صنایع دستی گفت: از همه کارها و تلاش های فعالان صنعت مبل منبت برای احیاء و توسعه این هنر و سایر عرصه های صنایع دستی تقدیر می کنم.

ضرغامی همچنین هنر مروارید بافی را کار بسیار ارزشمند و کاربردی ترین صنایع دستی این شهرستان خواند و اظهار داشت: زمینه کار در این رشته بسیار خوب است و از افتخارات این شهرستان است.

وی با تبریک به مسئولان اجرایی استانی و محلی برای حمایت از صنایع دستی مبل و منبت در شهرستان ملایر تصریح کرد: وجود این هماهنگی، همفکری و همدلی که باعث انگیزه و تلاش هنرمندان این دیار شده است بسیار ارزشمند و ریشه دار است. تاریخ و هویت این شهر در فرهنگ و گذشته آن وجود دارد.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با بیان اینکه موضوعات مهمی از سوی مسئولان این شهرستان مطرح شده است افزود: مجتمع تفریحی و گردشگری دنیای کوچک یکی از ایده های ما در وزارتخانه بود که در ملایر به خوبی اجرا شد و باید تکمیل شود.

ضرغامی جهان کوچک را یک جاذبه گردشگری برای شهر ملایر و کشور می داند و بیان می کند: این پروژه مهم به تنهایی می تواند صنعت گردشگری و اقتصاد این شهرستان را متحول کند.

وی تاکید کرد: اگر جنبه های گردشگری و تاریخی مانند جهان کوچک به درستی اجرا شود، ملایر می تواند به یکی از قطب های صنعت گردشگری ایران تبدیل شود.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خاطرنشان کرد: از همه این اقدامات در حوزه صنایع دستی، گردشگری و میراث فرهنگی حمایت می کنیم.

ضرغامی گفت: وزارت میراث فرهنگی سهم خوبی از تبصره 18 دریافت کرده است و از همه سرمایه گذاران در این سه حوزه حمایت می کنیم و مشوق های لازم را برای متقاضیان به ویژه فعالان و هنرمندان صنایع دستی در نظر گرفته ایم.

وی خاطرنشان کرد: یکی از کمبودهایی که باید به سرعت جبران شود توجه به شادی، تفریح ​​و فراغت مردم است. ما با دانستن این که کشور و مردم خواهان خوشبختی و تنوع هستند، قدمی به جلو برداشتیم.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با بیان اینکه بیشتر تبلیغات شهری تهران معطوف به جاذبه های کشور است و همدان نیز سهم خوبی در این راستا دارد، گفت: برای معرفی ظرفیت های گردشگری کار کافی وجود ندارد و این حوزه مهم باید برای توسعه.» بیایید بیشتر تقویت کنیم.

ضرغامی از فعالان صنعت مبل و صنایع دستی ملایر خواست: تنوع کاری خود را به ویژه برای دهک های مختلف و افراد فقیر و زوج های جوانی که سرمایه ندارند توسعه دهید.

وی یادآور شد: هم هنر مبل و منبت باید توسعه یابد و هم در حوزه دانش روی آنها بیشتر کار شود و طرح ها، ابداعات و روش های جدید، وزن، سبک و محصولات در این هنر و صنعت مورد توجه قرار گیرد.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خاطرنشان کرد: به دنبال راه اندازی بازارچه های دائمی و موقت صنایع دستی هستیم و این کار را آغاز کرده ایم تا زمینه معرفی صنایع دستی و امکان فروش صنایع دستی در سطح ملی و ملی فراهم شود. سطح جهانی مرحله.