
معاون اجرایی رئیس جمهور گفت: ما به عنوان دولت وظیفه داریم تدبیر ولایت و نظام فکری را که از یاد و خاطره آیت الله مصباح یزدی به جا مانده تقویت کنیم.
من گزارش میدم روزنامهمحسن منصوری ظهر امروز در همایش یادبود آیتالله مصباح یزدی و اختتامیه هشتمین جشنواره رسانهای ابودر با بیان اینکه یکی از مصیبتهای قرن حاضر فقدان علامه مصباح یزدی است، گفت: هر چند از برکت آن حضرت محروم شدیم. وجود دارد، اما از خدمات و کرامت او راضی هستیم. ، تصریح کرد: در ویژگی های علامه مصباح، ایشان را مدیر وقت و اولویت می شناسیم، فردی که اولویت های اصلی را اولویت های اصلی و اولویت های فرعی را تابع تشخیص می دهد و برکات این محوریت در بحث پرسنلی متبلور شده است. در نقاط مختلف کشور و اگر اکنون مهم بود محقق نمی شد، کشور با مشکلات و چالش های بزرگی مواجه می شد.
وی ادامه داد: آیت الله مصباح پس از تحصیل در حوزه علمیه در نقطه ای متمرکز شد که ثمره تمام مراحل آموزشی طرح ولایت متبلور شد و ساختار مهمی مانند مؤسسه امام (ره) شکل گرفت.
معاون اجرایی رئیس جمهور گفت: علامه را با فعالیت های میدانی می شناسیم، حضور در زمین تخصص ایشان بود، اما حضور در زمین بهای خودش را دارد، در دوران اصلاحات به دلیل حضور مکرر در جلسات، کادرهای مختلف مورد هجمه قرار گرفت. تشکل ها و… باعث شد تا جریان خارجی بیشتر از او انتقاد کند، اما هر چه دشمن بیشتر پیش می رفت، قوی تر، واقعی تر و جدی تر از قبل ظاهر می شد و این که عمر و آبروی خود را سپری کرد، عزتش را دوچندان کرد.
منصوری با بیان اینکه علامه مصباح در زمان قدرت از همه جهات از نهایت تواضع برخوردار بود، گفت: عدالتی که در مواجهه با موارد مختلف رعایت می کرد و بسیاری از تصمیمات خود را با هدف جذب حداکثری و جامعیت می گرفت.
وی با اشاره به اینکه تقویت ولایت و ولایت مداری از ارکان تصمیم گیری آیت الله مصباح است، افزود: پایداری در راه حق و پایداری در جایگاه صحیح از شاخصه های ایشان است.
معاون اجرايي رئيس جمهور تصريح كرد: يكي از ويژگي هاي خاص اين عالم گرانقدر كه كمتر به آن اشاره مي شود، مؤسسه سازي ايشان بود كه هر مأموريتي را كه به ايشان محول مي شد با نهادسازي به نحو احسن انجام مي داد و نهاد حضرت امام (ره) كاملاً است. نهاد مترقی و کارآمد نشان از طراحی و دستاوردهای نهادهای علامه است که باید تقویت شوند.