منو سایت

وضعیت اقتصاد کشور خوب است

 تاریخ انتشار :
/
  اخبار جهان
وضعیت اقتصاد کشور خوب است

وزیر صنعت، معدن و تجارت درباره فعال شدن واحدهای راکد نیز گفت: 30 درصد از صنایع راکد کشور با صلاحیت متقاضی مشکل دارند، یعنی سرمایه گذار از نظر مدیریتی و فناوری صلاحیت ندارد. .

به گزارش دیلی نیوز، سید رضا فاطمی امینوی روز شنبه 23 آبان ماه در نشست فعالان اقتصادی استان همدان اظهار داشت: بر اساس مصوبه جدید 20 درصد از ابزارهای پرداخت از طریق زنجیره مالی تامین می شود.

وی ادامه داد: پرداخت 70 درصد تسهیلات از طریق فاکتور سامانه جامع معاملات از دیگر دستاوردهای این وزارتخانه است که به این ترتیب پول به صورت مستقیم به حساب فروشنده واریز می شود و از نشت منابع جلوگیری می کند. و به بانک ها اجازه کوچک شدن می دهد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت تامین مالی زنجیره ای را یکی از اقدامات خوب این وزارتخانه از دی ماه سال گذشته عنوان کرد و گفت: تاکنون 30 هزار میلیارد تومان در این زمینه پرداخت شده است.

وی بیان کرد: در گام سوم به دنبال برداشتن سقف تسهیلات هستیم چرا که با واریز وجه به حساب فروشنده دیگر نگران سرمایه ثابت نیست، همچنین این اقدام بوروکراسی فعلی تایید صحت واحد را برطرف می کند. نیاز به اعتبار

فاطمی امین گفت: یکی از اولویت های دیگر این وزارتخانه اصلاح اختلافات است، تصریح کرد: هم اکنون هم قسمت اول زنجیره تولید سود 100 درصد و قسمت آخر 2 درصد سود دارد و سهم سود کل زنجیره است. به طور مساوی توزیع نمی شود.

وضعیت اقتصاد کشور خوب است

وزیر صمت با تاکید بر اینکه کشور ما از نظر تولید، سرمایه گذاری، صادرات، اشتغال، سطح قیمت و سایر شاخص های اقتصاد کشور خوب و در سطح مناسبی قرار دارد، گفت: وضعیت اقتصادی کشور به گونه ای رو به بهبود است که موفقیت روزافزون اسلام ایرانی در بخش‌های مختلف موجب حیرت سایر کشورها شد.

فاطمی امین افزود: در سفرهای خارجی و دیدار با هیئت ها همواره از موفقیت روزافزون کشورمان با وجود تحریم های ظالمانه دشمنان صحبت می کردند و از این همه پیشرفت و پیشرفت ابراز تعجب می کردند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: مشکلات معیشتی در کشور باعث شده که همه این موفقیت ها و کارهای بزرگ از دیدگان پنهان بماند و امیدواریم با رفع این مشکلات بتوان خدمات ارائه شده را به خوبی منعکس کرد.

فاطمی امین گفت: وضعیت تولید به طور کلی خوب است و در بیشتر تولیدات از جمله لوازم خانگی، فولاد و خودرو رشد داشته است، البته در برخی از بخش ها مانند مصالح ساختمانی و روغن خوراکی با افت مواجه بوده ایم.

وی افزود: تمرکز وزارت حراست در نیمه دوم امسال روی هر واحدی است چرا که هر واحدی برای ما مهم است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: در این راستا سامانه پاسخگویی راه اندازی شده است تا واحدها بتوانند نیازهای خود را از طریق این سامانه اعلام کنند و بدون واسطه و مکاتبات اداری پاسخ سریع دریافت کنند.

فاطمی امین تصریح کرد: یکی از وظایف و مسئولیت های اصلی وزارت حراست پیگیری همه امور حتی در حوزه بانکی، گمرکی و تامین اجتماعی در قالب پنجره واحد است.

وی بیان کرد: یکی از مطالبات مطرح شده در این جلسه پرداخت به موقع مطالبات از سوی دولت بود و در این راستا در شهریورماه امسال مصوب شد نهادهای دولتی متقاضی واحدهای تولیدی به موقع پرداخت کنند در غیر این صورت بر اساس تورم جریمه خواهند شد. .

وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: همچنین در جلسه اعضای هیأت پول و اعتبار مصوب شد که بدهی بدهکاران به بانک ها به صورت اقساط پرداخت شود به گونه ای که هفت درصد از بدهی ها پرداخت شود. پرداخت می شود و مابقی به صورت اقساطی پرداخت می شود.

فاطمی امین گفت: برای تامین ماشین آلات مورد نیاز بخش معدن در ابتدای سال جاری جدولی تهیه شد و بر این اساس واردات ماشین آلات غیر تولیدی در کشور نیز نیمی از ماشین آلات مورد نیاز بخش معدن آزاد شد می تواند وارد شود. بقیه را از خارج تهیه کرد.

افزایش 100 درصدی تولید ماشین آلات معدنی در کشور

وی با بیان اینکه در نیمه نخست امسال تولید ماشین آلات معدنی در کشور 100 درصد افزایش یافت افزود: 5 هزار و 300 فرصت معدنی به حراج گذاشته شد و 10 هزار فرصت نیز در بهمن ماه امسال به مزایده گذاشته می شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت خاطرنشان کرد: پیش از این تنها صلاحیت مالی فرد در مناقصات در نظر گرفته می شد، بنابراین برخی واحدها پس از واگذاری دچار رکود می شدند و یا به دست دلالان می افتادند، به همین دلیل اخیراً امتیاز فنی متقاضی نیز اضافه شده است.

فاطمی امین گفت: برای حمایت از حوزه معدن، مانده صندوق بیمه سرمایه گذاری معدنی افزایش یافته است که منابع خوبی برای فعالیت های معدنی فراهم می کند.

وی افزود: برای ارجاع یک سوم جرایمی که تعزیرات دریافت می کند به اداره اصناف مکاتباتی با سازمان برنامه و بودجه انجام شده است.

30 درصد واحدهای تولیدی راکد کشور با مشکل صلاحیت متقاضیان مواجه هستند

وزیر صنعت، معدن و تجارت درباره فعال شدن واحدهای راکد نیز گفت: 30 درصد از صنایع راکد کشور با صلاحیت متقاضی مشکل دارند، یعنی سرمایه گذار از نظر مدیریتی و فناوری صلاحیت ندارد. .

فاطمی امین تاکید کرد: باید زمینه خرید و فروش واحدهای تولیدی فراهم شود تا واحدهایی که به دلیل نداشتن صلاحیت متقاضیان راکد مانده اند احیا و فعال شوند.

سیدرضا فاطمی امین وزیر صلح امروز (شنبه) در سفر به استان همدان علاوه بر دیدار با فعالان اقتصادی از 6 پروژه اقتصادی و یک شهر صنعتی بازدید کرد.

وزیر صمت در سفر به بهار از شهر صنعتی لاجین (شهر جهانی سفال) و سپس از واحد تولیدی خوشه جوراب در روستای لتگا بازدید خواهد کرد.

فاطمی امین همچنین عصر امروز از شهرک صنعتی شیرین سو و شهر اورکین بازدید و از واحد تولیدی پوشاک روستای کردآباد بازدید کرد.

بازدید از سایت خودروسازی و بازدید از شهرک صنعتی ویان در شهرستان کبودرآهنگ پایان سفر یک روزه وزیر صلح به استان همدان است.