منو سایت

  • خانه
  • اخبار جهان
  • 10 درصد از اعتبارات تملک دارایی استان به شرکت های دانش بنیان اختصاص دارد

10 درصد از اعتبارات تملک دارایی استان به شرکت های دانش بنیان اختصاص دارد

 تاریخ انتشار :
/
  اخبار جهان
10 درصد از اعتبارات تملک دارایی استان به شرکت های دانش بنیان اختصاص دارد

استاندار همدان گفت: طبق قانون 10 درصد از اعتبارات تملک دارایی و سرمایه استان برای حمایت از مجموعه های فعال در حوزه اقتصاد دانش بنیان به صندوق اختصاص می یابد.

به گزارش اخبار روز، علیرضا قاسمی فرزاد روز چهارشنبه در نشست با مسئولان شرکت های دانش بنیان با تاکید بر اعتبار مصوبات ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان افزود: مصوبات این ستاد نباید در قالب نظرات و جلسات باقی بماند، بلکه باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.» تا زمینه اجرا و عملیاتی شدن آنها در سطح استان فراهم شود.

وی تصریح کرد: یک حرکت علمی مانند شرکت های دانش بنیان نیازمند زیرساخت ها به ویژه در حوزه فناوری اطلاعات و همچنین زیرساخت های فیزیکی و ساختمانی است.

استاندار همدان تاکید کرد: با توجه به رویکرد عدالت محوری دولت سیزدهم باید در تمامی شهرستان های استان پارک های علم و فناوری ایجاد شود تا پاسخگوی نیاز فعالان علم و فناوری باشد.

قاسمی فرزاد هدف شرکت های دانش بنیان را افزایش بهره وری و کارایی، ارتقای راندمان کاری و کاهش هزینه ها و هزینه های محصولات و خدمات عنوان کرد.

استاندار همدان با اشاره به اینکه محصولات دانش بنیان باید به تولید انبوه منجر شود و مشکل را از روی دوش جامعه بردارد یادآور شد: در سفر رئیس جمهور به همدان اعتباراتی به شرکت های دانش بنیان اختصاص یافت.

وی افزود: خانه‌های خلاق که می‌توانند زیربنای استعدادیابی باشند، باید در همه شهرستان‌های استان همدان مورد توجه قرار گیرند، زیرا اعضای خانه‌های خلاق به پارک‌های علم و فناوری سطح بالاتری می‌رسند و در نهایت با راهنمایی‌های مناسب می‌توانند محصول تولید کنند. به پایان می رسد.

قاسمی فرزاد ارتباط دانشگاه ها با شرکت های تولیدی را بیشتر ضروری می داند و تاکید می کند: کارخانه هایی که سال ها بدون نوآوری و خلاقیت محصول تولیدی را در اختیار مشتریان خود قرار می دهند به تدریج رضایت مشتری را از دست داده و از رقابت خارج می شوند. آنها بیرون می روند

وی بیان کرد: پارک های علم و فناوری در کنار بنیاد نخبگان و دانشگاه ها باید دایره محصولات باکیفیت را تکمیل کنند تا تولیدات آنها قابل رقابت با نمونه های خارجی باشد.

استاندار همدان ادامه داد: طرح ها و مصوبات مربوط به دانش بنیان ها نباید در حد ایده بماند بلکه باید زیر نظر سازمان های متولی اجرا شود.

وی از فرمانداران شهرستان های همدان، ملایر، فامینین و بهار برای ایجاد خانه های خلاق به عنوان زیربنای اقتصاد دانش بنیان تقدیر کرد و تاکید کرد: فرمانداران باید شرکت های دانش بنیان را در شهرستان ها ایجاد کنند تا فعالان استان بتوانند. در چشم انداز عدالت محور متحد شوند. از دولت سیزدهم لذت ببرید.

قاسمی فرزاد اساس دشمنی استکبار با نظام جمهوری اسلامی را رویکرد علمی کشور خواند و تاکید کرد: در شرایط تحریم استعدادهای زیادی برای رفع نیازهای کشور به وجود آمده است.

وی گفت: تلاش دشمنان برای هجوم به پیکره علمی کشور با کشتار دانشمندان، عزم همه دست اندرکاران را برای تسریع حرکت علمی و دانش بنیان دو چندان کرده است.

وی یادآور شد: تعداد دیدارهای رهبر معظم انقلاب با نخبگان و دانشجویان بیشتر از دیدارهایی است که با مسئولان کشور داشته اند.

بر اساس گزارش های اخیر استان همدان دارای بیش از 270 شرکت دانش بنیان و واحد فناور است.